Hjälmar som hänger på en lina

Om Guidestugan

Vår verksamhet · Villkor · Integritetspolicy

Guidestugan startade 2018 efter att dess upphovsman genomgick instruktörsutbildningar för det internationella utbildningsföretaget Rescue 3 Europe. Ett år senare uppnådde företaget s.k. training provider status och fick hålla egna kommersiella utbildningar. Guidestugan har även arbetat nära med de svenska aktörerna och bl.a. tagit fram kursplaner åt Svenska Kanotförbundet. 2022 slutade resan med Rescue 3 och Guidestugan beslutade sig för att ta fram egna koncept för utbildningar. Idag erbjuder vi utbildningar inom områdena fors och risk. Vi utför även andra tjänster där vår kompetens är användbar.

Guidestugan är ett koncept som är skapat av Fred Fredrik Mathé Milner, Kärra 245, 47396 Henån. Företagsformen är enskild näringsverksamhet och Fred Fredrik är ytterst ansvarig för all verksamhet som bedrivs av Guidestugan.

Namnet Guidestugan refererar till vår historia inom guidebranschen och aspirerar på en jordnära attityd. Det är litet och ödmjukt men vi tar det på allvar. Guiden är ansvarstagande och kunnig, med ett altruistiskt driv. Stugan är öppen, ödmjuk och hemtrevlig. Dess glans mäts inte i kvadratmeter.

Copyright © 2024 Guidestugan.
Contact us through email if you have a fun idea, project or suggestion. We can do it.
Du är här: Startsida  -  Om Guidestugan
GENVÄGAR
FORSKURSER RISKKURSER KALENDER KONTAKT