Guidestugans verksamhet

Grinden till vildmarken

Guidestugan har startat som ett utbildningscenter specifikt inom forspaddling. Med gedigen erfarenhet och en sedan länge tillbaka intensiv medverkan i det globala samhället inom forspaddlingen vågar vi hävda kvalité i det vi gör. Firmans upphovsman har tillägnat hela sitt yrkesliv till forspaddlingen i yrkessammanhang och för personligt rekreationssyfte. I de aktiviteter vi sysslar med är vildmark, riskanalys, problemlösning, pedagogik, samarbete och uthållighet centrala aktiviteter som vi sätter högt värde att träna på och som vi inkorporerar i vår utbildning. Vi arbetar även hela tiden för att lära oss mer om och förstå utrustningens uppgift i aktiviteten samt för att bli en knutpunkt dit kunskap och träning med utrustningen hör till.

Forspaddling lean boof

Det långsiktiga målet för Guidestugan är att vara ett resurscenter där man kan köpa utbildning, spetstjänster och så småningom även utrustning inom våra kompetensområden. Vi har även en vision om att vårt varumärke får vara en branschmärkesnål som människor inom våra verksamhetsområden ser upp till och vill bära. Till den visionen hör att prägla och stödja framtidens guider genom att bygga pusselbitar som broar fallgropar för branschens verksamma.

Sist men inte minst ska Guidestugan på ett långsiktigt sätt arbeta så att fler människor får insikt och intresse för våra verksamhetsområden och värdet i dem.

Guidestugan utbildar, utrustar, upplyser och inspirerar människor som är verksamma inom områdena risksport, incidenthantering och friluftsliv. Vi skapar egna koncept och är med i skapandet av praxis. Guidestugan lovar att över andra intressen värdesätta äkthet i träningen och att rama in hantverket inom verksamhetsområdet för att skapa kompetens.

Copyright © 2024 Guidestugan.
Contact us through email if you have a fun idea, project or suggestion. We can do it.
Du är här: Startsida  -  Om Guidestugan
GENVÄGAR
FORSKURSER RISKKURSER KALENDER KONTAKT